IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
11:00 | 8 юни 2022
Обновен: 14:10 | 18 май 2024

ЗАД „Армеец“ удължава промоционалните цени по имуществените си застраховки

От юни до септември месец компанията предоставя 45% отстъпки за застраховка „Защитен дом“

По материала работи: Слав Велев
ЗАД „Армеец“ удължава промоционалните цени по имуществените си застраховки

Като комплимент към своите клиенти, доказалото се през годините застрахователно акционерно дружество „Армеец“ удължава пролетните си промоции по имуществените си застраховки. Изгодните промоционални предложения ще продължат до септември месец включително. В рамките на този период клиентите на дружеството могат да се възползват от сключване на застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

В сила остават отстъпките, които се предоставят за липса на щети, за комплексно застраховане, за еднократно плащане на премията и при самоучастие. Така общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%. Всички полици „Защитен дом“, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, запазват преференциите при подновяване на следващата година.

Продуктът е специално разработен с цел осигуряване на пълно застрахователно покритие на жилищни, вилни и стопански сгради, направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди - аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството и др.

Застраховката „Защитен дом“ осигурява покритие при пожар, мълнии, природни бедствия, аварии на ВиК, късо съединение, вандализъм, кражба чрез взлом, кражба с техническо средство и много други ежедневни рискове и опасности.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 15 000 лв., не се налага те да се описват.

Вижте повече за застраховка „Защитен дом“, както и за още невероятни промоционални предложения и пакети на сайта на ЗАД „Армеец“.

Новини Варна