IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
16:30 | 6 юли 2022
Обновен: 14:38 | 19 април 2024

Черногорски фенове, обраха бензиностанция на връщане от Разград

Запалянковците на Сутиеска свили главно алкохол за 900 лева

По материала работи: Слав Велев
Черногорски фенове, обраха бензиностанция на връщане от Разград

Кадър: БНТ

45 футболни фенове на черногорския отбор „Сутиеска" са задържани, след като тази нощ са откраднали храни и напитки за 900 лв. от бензиностанция край лясковското село Добри дял. Автобусът е спрян от полицията рано сутринта край Севлиево и ескортиран до районното полицейско управление в Горна Оряховица, където пътниците са задържани за срок до 24 часа, предаде БНТ.

На път след срещата с „Лудогорец" в Разград феновете на черногорския футболен отбор буквално нахлули в бензиностанцията на главния път София Варна край село Добри дял и започнали да грабят храни и алкохол. Докато служителите реагират, автобусът потеглил, а от бензиностанцията сигнализирали полицията.

Автобусът е заловен край Севлиево и е конвоиран до районното полицейско управление в Горна Оряховица, където 45 от пътниците са задържани, а отвън изчакваха тримата шофьори.

Шофьорите, не са задържани, защото не са слизали от автобуса на бензиностанцията, но пред екипа ни признаха, че след мача феновете са употребили сериозно количество алкохол.

След задържането футболните фенове са възстановили щетата от 900 лв. на бензиностанцията, от където отказаха да коментират случая. Разпитите продължават. Очаква се наложено административно наказание на задържаните.

Повече вижте във ВИДЕОТО

Коментари

Новини Варна