IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
16:45 | 10 юли 2022
Обновен: 14:41 | 24 април 2024

Прибраха джипът на Семерджиев на сигурно място (СНИМКИ)

Николай Огнянов нямал нищо общо и не бил доведен брат на Георги

По материала работи: Слав Велев
Прибраха джипът на Семерджиев на сигурно място (СНИМКИ)

Джипът, с който Георги Семерджиев помете и уби две млади жени във вторник беше отнесен с паяк и репатрак към Националната следствена служба.

Разполовеното возило на обвинения за смъртта на жертвите, както и таксиметровия автомобил, в който той се блъсна на кръстовището, стояха до сградата на столичната полиция, съобщават от "24 часа".

В събота от Европейският център за транспортни политики алармира, че колите са на открито, всеки има достъп до тях и така може да изчезнат важни доказателства. 

Разследването на жестоката катастрофа се води от Националното следствие по разпореждане на Софийската градска прокуратура.

Кран взема возилото, за да го натовари.

Софийският районен съд гледа мярката за неотклонение на доведения брат на Георги Семерджиев, обвинен за катастрофата, при която загинаха две млади момичета в София.

Николай Огнянов беше задържан да шофира пиян и дрогиран в петък. Дрегерът е отчел 2,3 промила алкохол в кръвта.

Пред съда обаче, адвокатът на Николай Огнянов заяви, че той няма нищо общо и не е доведен брат на Георги Семерджиев, чиято мярка за неотклонение беше гледана вчера в СГС.

Коментари

Новини Варна