IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
12:30 | 13 юли 2022
Обновен: 16:54 | 18 април 2024

Пуснаха Андре Токев от затвора (ВИДЕО)

Върнаха и шофьорската книжка на готвача

По материала работи: Слав Велев
Пуснаха Андре Токев от затвора (ВИДЕО)

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Софийският градски съд уважи искането на Андре Токев да излезе предсрочно от затвора. Той е излежал повече от половината от 7-месечната си присъда, предаде Bulgaria ON AIR.

Шеф Токев бе осъден за шофиране в пияно състояние, след като през ноември м.г. готвачът бе хванат да шофира пиян колата си, останала само по джанти.

Съдът връща и шофьорската книжка на Андре Токев. Това става с решението за предсрочното му освобождаване от затвора. Той излежава присъда за шофиране в нетрезво състояние, според която книжката трябваше да му бъде отнета за 1,6 г. 

Съдът му опрости оставащите 2 месеца и 14 дни от присъдата. Прокуратурата няма да обжалва решението на СГС да пусне Токев предсрочно на свобода.

"Искрено се надявам с Анре Токев да не се видим в съдебните зали. Гласуваха му голямо доверие, че няма да се повтори. Има много добро поведение, работи, общителен е", каза наблюдаващият прокурор.

Съдът подчерта, че Токев е спокоен, не проявявал враждебност и агресивност, което означавало, че няма зависимости, включително и алкохолни. Оставащото време от присъдата му ще бъде пробен период за него. 

Коментари

Новини Варна