IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
09:45 | 17 юли 2022
Обновен: 22:16 | 25 април 2024

Акция след зверската катастрофа с 5 жертви: Заловиха пиян, дрогиран и двама непълнолетни зад волана

Едно от загиналите бебета е пътувало за кръщенето си в Троянския манастир

По материала работи: Слав Велев
Акция след зверската катастрофа с 5 жертви: Заловиха пиян, дрогиран и двама непълнолетни зад волана

Снимка: Bulgaria ON AIR

След тежката катастрофа, при която загинаха петима души, сред тях - две деца, областната дирекция на МВР - Велико Търново обяви незабавно специализирана акция.

На територията на Великотърновска област полицията е задържала един пиян и един дрогиран шофьор, както и четирима неправоспособни водачи, сред които двама непълнолетни - на 16 години в с. Къпиново и 17-годишен мотоциклетист в Дебелец, който удари патрулка в опит да избяга от полицейската проверка, предаде БНТ.

Още за работата на пътните полицаи тази нощ вижте във във ВИДЕОТО.

Едно от загиналите бебета е пътувало за кръщенето си в Троянския манастир

В автомобила е пътувала и майката - 21-годишната Десислава, която е в тежко състояние

17.07.2022 | 09:00 Редактор: Ваня Кузманова

Седеммесечният Мартин и баща му - на 31 години, са двамата от общо петимата загинали при днешната тежка катастрофа на главен път Плевен - Ловеч в района на пътен кантон "Люляците".

Загиналите, които са били в лекия автомобил "Опел", са пътували за кръщене в Троянския манастир, което е било насрочено за 16:30 ч., казаха за БТА от канцеларията на манастира. Поради това, че са закъснявали, от канцеларията са позвънили, за да разберат причината и така разбират за трагедията.

СВЪРЗАНИ

Подробности около зверската катастрофа край плевенското село Брестовец

Седеммесечният Мартин е трябвало днес да приеме християнската вяра. Бащата, който е шофирал, е загинал на място заедно със сина си и 54-годишна жена. В автомобила е пътувала и майката на загиналото бебе - 21-годишната Десислава, която е настанена в тежко състояние в Плевенската болница.

Почернената фамилия е от село Милковица.  

Коментари

Новини Варна