IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
14:30 | 17 юли 2022
Обновен: 10:18 | 25 април 2024

Луна прави партия, готова е за коалиция с Гунчева - българската Марин льо Пен

Певицата била на учредителното събрание на формацията на Стефан Янев

По материала работи: Слав Велев
Луна прави партия, готова е за коалиция с Гунчева - българската Марин льо Пен

Луна Йорданова се пробва в надпреварата за "Дондуков 2" на последните президентски избори в България през 2021 г./Снимка: АРХИВ

Певицата Луна Йорданова разкри на какво ще заложи нейната евентуална партия.

Изпълнителката заяви, че планираната от нея политическа формация ще залага на традиционните християнски и семейни ценности, както и на така модерната борба с корупцията и подобряване начина на живот на населението в България, съобщи Хотнюз.

Певицата призна, че е провела сондажи с лидерите на няколко нови политически субекта. "Бях на учредителното събрание на партията на Стефан Янев. Не съм с лоши впечатления, но тепърва ще решавам с кого да взаимодействам", сподели певицата.

Освен с бившия служебен премиер Луна планира да проведе разговор на четири очи с устатата Елена Гунчева. С българската Марин льо Пен, както вече наричат адвокатката, отцепила се със скандал от "Възраждане" на Костадин Костадинов, чалга звездата щяла да обсъди новия проект на Гунчева.

Коментари

Новини Варна