IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
16:30 | 30 юли 2022
Обновен: 08:07 | 21 април 2024

Нова зверска катастрофа. Този път между Созопол и Равадиново (СНИМКИ)

Автомобил влезе в магазин в София. Тир и кола се блъснаха край Русе

По материала работи: Слав Велев
Нова зверска катастрофа. Този път между Созопол и Равадиново (СНИМКИ)

Снимки: Фейсбук

Три автомобила са катастрофирали на пътя между село Равадиново и Созопол в близост до „Каваците”.

Към момента не се съобщава за жертви или ранени при сблъсъка. 

Причините за инцидента се изясняват.

Автомобил се е блъснал в магазин в столицата. От МВР потвърдиха за инцидента, като по първоначална информация пътното произшествие се е случило, защото на шофьора му е прилошало.

Инцидентът е станал в района на ул. "Бистришко шосе" около 12 часа, предава БТА. Водачът е с леки наранявания.

В същото време катастрофа на Дъговия мост в Русе се размина по чудо без пострадали. Инцидентът затрудни движението към изхода от града.

Малко преди 13 часа лек автомобил с хасковска регистрация е навлязъл на моста в дясната лента за движение. От лявата му страна го е изпреварвал турски тир, като по неясни все още причини се е стигнало до спречкване.

Водачът на колата е загубил управление и тя е отишла към лявата мантинела, в която се е ударила. Продължила е напред по инерция, при което се е блъснала в другия модул на мантинелата и се е завъртяла в обратна посока на движението. Наложило се е водачът да използва пожарогасителя си, тъй като от предния капак е излизал дим.

Пътувалите в колата мъж и жена не са пострадали.

Турският тир е спрял на около 200 метра от мястото на сблъсъка, като резервоарът му се е оказал пробит и е започнал теч на гориво.

На място са извикани екипи, които да разчистят пътя от разхвърчалите се части и да обезопасят разлива. Преминаването става с повишено внимание, а причините за катастрофата се изясняват.

Коментари

Новини Варна