IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
11:40 | 23 октомври 2022
Обновен: 01:27 | 20 април 2024

Тийнейджър с "Голф" катастрофира в гора край Разград

Друг младеж е спипан с кросов мотор без номера в Исперихско

По материала работи: Слав Велев
Тийнейджър с "Голф" катастрофира в гора край Разград

Снимката е илюстративна/АРХИВ

Двама тийнейджъри са засечени да карат моторни превозни средства вчера – съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Разград.

Сигналът за инцидента е подаден около 23 часа на 22 октомври. При извършения оглед на място е установено, че 17-годишният младеж управлявал по горски чакълиран път „Фолксваген Голф“ без регистрационни табели. На права отсечка губи контрол над автомобила и блъска паркиран „Субару Форестър“, като причинява значителни материални щети. Няма пострадали при произшествието. По случая е образувано бързо производство.

Кросов мотоциклет без регистрационна табела пък е спрян около 11.30 часа на 22 октомври в исперихското село Вазово до стопанския двор. В хода на полицейската проверка е установено, че моторът се управлява от неправоспособен и непълнолетен 16-годишен тийнейджър от град Исперих. По случая е започната проверка.

Oще един нарушител е засечен по пътищата на Лудогорието през последното денонощие. „Фолксваген Поло“ е спрян за проверка около 1.30 часа на 23 октомври по улица „Хайдут Сидер“ в Разград. В хода на контролните действия е установено, че 35-годишният водач шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 1,82 промила в издишания въздух. Мъжът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е в РУ-Разград. Започнато е бързо производство.

Коментари

Новини Варна