IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
11:00 | 4 ноември 2022
Обновен: 04:01 | 27 март 2024

Волен пак се развилня: Налху в "Електрохолд", телевизията му без ток ВИДЕО

"Не сме дошли да се караме, искаме отговори", каза лидерът на "Атака"

По материала работи: Слав Велев
Волен пак се развилня: Налху в "Електрохолд", телевизията му без ток ВИДЕО

Кадър и ВИДЕО: Фейсбук/Алфа ТВ

Волен Сидеров влезе с камера в електроенергийната група "Електрохолд" да търси сметка за спирането на тока в телевизията му. Електрозахранването на "Алфа ТВ" било прекъснато вчера. Това става ясно от клип, публикуван на живо в официалната Facebook страница на медията.

Охраната в клона на компанията избягва да влиза в конфронтация с лидера на "Атака" и учтиво го приканва да излезе от сградата с екипа си. Снимането вътре е забранено. 

От думите на Сидеров става ясно, че телевизията има неплатени сметки за ток. 

"Вчера спряха тока на телевизия "Алфа". Ние не сме дошли да се караме, искаме отговори - защо без предупреждение се спира тока на една медия, тук не става дума за гаража на чичо Иван от "Обеля", казва Сидеров. 

Обвинява обаче "Електрохолд", че нарушава Закона за радиото и телевизията, според който няма право да бъде спирана медия по икономически или политически причини.

"Ако те имат претенции, че не сме си платили тока, не е повод да ни спрат телевизията", казва още лидерът на "Атака".

В крайна сметка си изтегли номерче с помощта на охранителя и се съгласи да изчака при останалите клиенти на дружеството. 

Коментари

Новини Варна