IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
11:20 | 5 ноември 2022
Обновен: 11:59 | 24 април 2024

Гавра в Добрич: Младеж замеря с яйце момиче, хвали се в TikTok (ВИДЕО)

Тенденцията е тийнейджърите да стават все по-агресивни

По материала работи: Слав Велев
Гавра в Добрич: Младеж замеря с яйце момиче, хвали се в TikTok (ВИДЕО)

Кадър и ВИДЕО: Tik-Tok/Vbox7

Тийнейджърите у нас стават все по-агресивни. Това доказва поредното видео, на което попадна екипът на GlasNews.bg. От клип, публикуван в социална мрежа, позволяваща създаването на кратки видеа, а именно Tik-Tok, виждаме как момче настига две момичета, които вървят по булевард в град Добрич. Без да се замисля за последствията, младежът се прицелва с яйце в главата на едно от момичетата, които вероятно не са провокирали агресията му по никакъв начин.

Доволен от постъпката си, момчето танцува кючек. По наша информация момичето, чиято глава бе замеряна с яйце, е пострадала и има синини. Отново по нашата информация, но непотвърдена - младежът учи в Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич.

Както вече споменахме, видеокадрите бяха публикувани в Tik-Tok, но впоследствие свалени от социалната мрежа. Дали заради политиката на Tik-Tok относно насилието или младежът е осъзнал, че е много вероятно да стане медийна звезда с агресията си - можем само да гадаем.

Само преди станахме свидетели на ужасяваща агресия в Русе. Да припомним - биячът Джан преби момче в тоалетната на питейно заведение, а след това го унижава, като кара младежът да целува краката му. Фрапираща е приликата с действията на Васил Михайлов, който попадна в ареста след множество сигнали за побои. Впоследствие се оказа, че жертвите на Джан са поне 15 момчета от града.

Предполагаме, че наблюдавайки други младежи, тийнейджърите, проявяващи агресия, формират стереотипи за това как изглежда "мъжествеността". Така мъжкото поведение започва да се свързва с насилие и грубост към момичетата и желание да се бият с друг човек. Тийнейджърите, които са били насилници, в по-голямата част от случаите стават престъпници. И вероятно целещият с яйце в Добрич ще прояви по-сериозна агресия в бъдеще.

Вижте видеото с агресията от Добрич. Междувременно призоваваме структурата на МВР в града да вземе адекватни решения и мерки.

Коментари

Новини Варна