IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
13:15 | 20 ноември 2022
Обновен: 14:52 | 18 април 2024

Майката на Сашко проговори, има теория за изчезването му

Бащата от болничната стая: Веселин и Милко - хора с криле, благословени да сте!

По материала работи: Слав Велев
Майката на Сашко проговори, има теория за изчезването му

Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност, не смята, че детето е било отвлечено. Според Радостина Цветанова то се е изгубило и най-вероятно се е разминавало с доброволците.

През цялото време майката е била в контакт за издирването на детето, скоро ще се върне в България, за да се види с Александър. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценят, разказва тя пред bTV.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците и на всички, които са издирвали Сашко. Тя каза още, че вече е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде открито.

8 часа след като разбра, че синът му е жив, Александър Цветков с думи на признателност към всички, които повече от седмица не се отказаха и търсиха детето му.

"Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми приятели, които бяха до мен през цялото време, пред всички хора, които денонощно търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха. Поклон пред упоритостта на директора и заместник-директора на полицията в гр. Перник - г-н Млеканов и г-н Николов, които заявиха че никога няма да се откажат. Поклон пред кмета на гр. Перник г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни начини", написа бащата.

А към двамата мъже, Веселин и Милко, които откриха Александър, отправи специално послание: "А за хората с криле Веселин и Милко - делтапланеристите, които го намериха - благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е велик!".

Коментари

Новини Варна