IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
България
15:00 | 10 декември 2022
Обновен: 09:15 | 4 май 2024

Търси се! Виждали ли сте това момиче?

Наргис Алиева на 26 години е изчезнала снощи около 18:30 часа

По материала работи: Слав Велев
Търси се! Виждали ли сте това момиче?

Млада жена от Велико Търново е в неизвестност. За това съобщиха нейни близки в социалната мрежа. Наргис Алиева е на 26 години, изчезнала е снощи около 18:30 часа.

Предполага се, че момичето може да бъде в Русе.

„Търси се това момиче, казва се Наргис Алиева и е на 26 години от Велико Търново. Изчезнала е снощи около 18:30, в района на града. Ако някой има информация за местонахождението ѝ да се свърже с мен на лични или на телефон 0886179726. По всяка вероятност може да е и в град Русе. Всяка информация ще ни бъде от полза, спешно е,“ написа Захаринка Йорданова.

„Предполагате, че може да е и в град Русе, следователно не може категорично да се говори за мистериозно изчезване, а за тенденциозно отпътуване. Ако Вие самата имате повече информация, я споделете. Така ще е най-добре. Защо пък да е в Русе, може да е в Стара Загора (примерно). С какви дрехи сте я видяла за последно, къде, в какви отношения сте били по време на последния си контакт с нея, като я видяхте в какво състояние беше, беше ли неадекватна... Правила ли е намеци за нещо или някой... Успех,“ коментира мъж.

Коментари

Видяхме я ( преди 1 година )
Да се мандърса по пътя за бургас
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна