IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
17:31 | 24 август 2014
Обновен: 16:02 | 27 юни 2024

МВР разследва убийството на данъчен служител в София

МВР разследва убийството на данъчен служител в София

По материала работи: Деян Михайлов
МВР разследва убийството на данъчен служител в София

53-годишен служител на данъчната служба в столичния район „Витоша” е бил убит вчера. В полицията са задържани двама мъже, чиято съпричастност към извършено тежко криминално престъпление се изяснява. Провеждат се процесуално-следствени действия под надзора на прокуратурата, съобщават от МВР.

Убитият, който е компютърен специалист в данъчната служба, е открит мъртъв в апартамент в столичния квартал „Лозенец”. По неофициална информация нападението е било извършено с нож и чук. Предполага се, че става въпрос за скандал между нападателите и жертвата, прераснал в побой и убийство.

Двама са задържаните за убийството на данъчен служител в София, съобщава БТА. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава. Днес служители на „Криминална полиция” са обикаляли адреси в столичния квартал „Лозенец”, за да търсят допълнителни улики и информация за престъплението.

В първоначалната информация се посочваше, че след сигнал полицейски екип открил в апартамент в столичен квартал тялото на мъж с множество травматични рани. В друга стая на апартамента полицаите намерили 29-годишен мъж с порезни рани, който е настанен в болница без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна