IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:00 | 18 декември 2022
Обновен: 00:14 | 29 април 2024

Беглец от затвора се оказа мъжът, опитал да обере банка с камък

Той има наказания за кражби и въоръжен грабеж, за което има присъда от 8 години лишаване от свобода

По материала работи: Слав Велев
Беглец от затвора се оказа мъжът, опитал да обере банка с камък

Кадър: Нова

Мъжът, опитал да обере банка в Сливен, е криминално проявен. Това казаха от прокуратурата на брифинг. Той има наказания за кражби и въоръжен грабеж, за което има присъда от 8 години лишаване от свобода. 

А през 2005 година е избягал от затвора в Стара Загора, информира NOVA. От прокуратурата заявиха още, че от събраните по делото доказателства е установено, че мъжът се е придвижил с такси от с. Сотиря до центъра на Сливен, като предварително е взел решение да извърши кражба на пари от банков офис. След като е пристигнал в града е забелязал бетоново блокче, с което е строшил стъклената витрина на банката. Носил е със себе си и чукче, което също да използва, за да счупи прозорците. 

След като е проникнал в сградата се е задействала алармата, а междувременно действията му по претърсване са били забелязани от намиращ се в близост свидетел, който е подал сигнал на телефон 112. 

Коментари

Новини Варна