IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
13:15 | 23 януари 2023
Обновен: 03:34 | 18 април 2024

РВД "отваря врати"

Влиза се само след предварително записване и лична карта

По материала работи: Слав Велев
РВД "отваря врати"

BULATSA отново отваря врати за всички, които искат да научат повече за професията Ръководител на полети. Желаещите да участват в традиционните презентации на Академия BULATSA ще могат да посетят сградата на ДП РВД на 10 февруари, 10 март и 10 април. За целта те трябва да подадат своите заявки и да бъдат регистрирани на специалната форма в сайта на компанията.

Посетителите ще имат възможността да присъстват на презентациите на експерти от BULATSA, да се запознаят на място с условията, които се предлагат за кариерно развитие, да видят в реално време работата на Районния център за обслужване на въздушното движение и тренажора за бъдещи Ръководили на полети.  

Академия BULATSA вече възобнови пролетната сесията за участие в подбора за длъжността Ръководител на полети и до 30 април приема документи на кандидати за професията. За да участват в сесията, те трябва да са на възраст до 30 години, с висше образование, минимална образователна степен „бакалавър“ ( без значение от специалността), и добро владеене на английски език - B2. Всеки, който не притежава валиден сертификат за  ниво, ще може да се яви на безплатен тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас. Подробностите за кандидатстването могат да бъдат намерени на корпоративния сайт.

Академия BULATSA е единствената сертифицирана в България организация за обучение на Ръководители на полети, съгласно изискванията на Европейския съюз и приложимото национално законодателство. Обучението на одобрените кандидати продължава около година и половина, като на тях им е осигурена стипендия. При успешно завършване на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за правоспособност, които отговарят на установените международни стандарти и  могат да започнат да практикуват професията

Сградата на BULATSA е със специален режим на достъп и всеки записал се за участие в „Дните на отворени врати”, е необходимо да носи документ за самоличност и да бъде на място не по късно от 9 часа.

Коментари

Новини Варна