IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
14:20 | 5 март 2023
Обновен: 10:09 | 25 април 2024

Автобус на градския транспорт помете жена на пешеходна пътека в Пловдив

Младеж пострада при тежка катастрофа тази нощ в Русе

По материала работи: Слав Велев
Автобус на градския транспорт помете жена на пешеходна пътека в Пловдив

Снимка: БНТ

Катастрофа на централно кръстовище в Пловдив затвори движението по обяд. Автобус на градския транспорт, движещ се по линия 18 е блъснал жена на пешеходна пътека.

Пострадалата е откарана по спешност в болница, но все още няма информация за състоянието ѝ. По неофициални данни тестовете на шофьора на автобуса за алкохол и наркотици са отрицателни, предаде БНТ.

И към момента кръстовището на бул. "Руски" и бул. "Шести септември" остава затворено в едното платно, а движението по моста Герджика включително и на градския транспорт се пренасочва по обходен маршрут.

В същото време стана и друг тежък пътен инцидент в Пловдив. Кола се е обърнала по таван на влизане в града. Това съобщават очевидци в социалните мрежи.

Произшествието е станало на надлеза на Асеновградско шосе. Пристигнал е екип на МВР.

Към момента няма данни за пострадали и подробности за инцидента.

Тежка катастрофа стана тази нощ и на един от централните булеварди на Русе. 20-годишен младеж е приет в болница с множество наранявания.

По първоначална информация около 1:30 часа тази нощ са се блъснали три автомобила малко след кръстовището на бул. "Липник" с ул. "Лозен планина". След удара единият от тях е излетял в съседното платно, пометени са и пътни знаци.

Освен екип на Спешна помощ, на място съдействие е оказал и екип на пожарната. Една от вероятните версии за произшествието е превишена скорост и отнето предимство.

Коментари

Новини Варна