IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
13:30 | 24 март 2023
Обновен: 11:03 | 17 март 2024

Бургазлийка прибра бутилка уиски в чантата, от магазина я изтипосаха в нета

Жената е средна възраст и добре облечена

По материала работи: Слав Велев
Бургазлийка прибра бутилка уиски в чантата, от магазина я изтипосаха в нета

Жена на средна възраст и прилично облечена е уловена в грозна проява в Бургас, забеляза GlasNews. Дамата е заснета от камери за видеонаблюдение в магазин да краде бутилка алкохол. Действието е станало вчера в Бургас, жилищен комплекс „Лазур“. Собственичката на търговския обект е разпространила информация за жената и се надява по този начин да предупреди останалите си колеги в бранша.

Ето какво написа Ели Шопова-Митева:

„Пускам тази публикация за една нагла крадла, която въпреки изрядния си вид, за секунда не се поколеба да открадне бутилка скъп бърбън, посред бял ден. Разчитам лицето ѝ да стане "известно" и разпознаваемо, за да не пострадат и други колеги. Моля всички от групата, ако имат информация или я разпознаят, да пуснат инфо под поста.

Благодаря предварително и се извинявам, че на всички ни се налага да играем ролята на разследващ орган.“

„Жалка работа. И то алкохол. Ако е хляб, да разбереш, че е от глад. А тя… Снимка на вратата, контакт с други магазини (да не бива обслужвана, дори и да иска да плати) и ще види,“ коментира жена.

ВИДЕО гледайте ТУК

Коментари

Новини Варна