IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
16:39 | 24 март 2023
Обновен: 03:06 | 19 април 2024

Фолк певицата Мария е бита от мъжа си

Съседи на семейството казали, че чуват викове от дома на изпълнителката във вторник

По материала работи: Слав Велев
Фолк певицата Мария е бита от мъжа си

Мария със съпруга си Мирослав Соколов

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“. Така попфолк звездата Мария коментира пред Нова тв твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си Мирослав Соколов.

По непотвърдена информация певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник. Съседите на семейството казали, че чуват викове от дома на Мария. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си. 

Соколов е задържан и в този следобед съдът гледа мярката му за неотклонение. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря - Марая, от първия си брак. 

Коментари

анонимен ( преди 1 година )
Ефтин пр от офтини ковринтии
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна