IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
16:20 | 5 септември 2014
Обновен: 10:19 | 10 юли 2024

Отводниха пътя Бургас - Созопол

Отводниха пътя Бургас - Созопол

По материала работи: Деян Михайлов
Отводниха пътя Бургас - Созопол

Пътят Бургас-Созопол отвори и 10-километровата опашка се развижи в двете посоки, съобщи 24 часа. Остана обаче затворен участъкът от Созопол за Приморско като колите в двете посоки минават по обходен машрут.

Километрични опашки от летовници се заформиха по рано по пътя Бургас-Созопол, който бе затворен в участъка от квартал крайморие до Черноморец заради пороите. Така черноморският град, домакин на "Аполония, се оказа отрязан от света за няколко часа. За да отпуши трафика пожарната прати коли да отводняват шосето, а от КАТ препоръчаха на шофьорите да ползват обходни маршрути през странджанските села.

Колони се бяха образували и в двете платна на пътя за Созопол. Голямо количество дъжд падна и в Поморие като много магазини, къщи и хотели по ул. Крайбрежна бяха наводнени. Очакваше в града да бъде обявено бедствено положение, но не се наложи, защото водата започна да се оттича.

Коментари

Новини Варна