IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
10:30 | 13 април 2023
Обновен: 19:38 | 28 април 2024

Жена отвлече домашна котка с джип (ВИДЕО)

Тя се престорила на общински служител

По материала работи: Слав Велев
Жена отвлече домашна котка с джип (ВИДЕО)

Кадър и ВИДЕО: NOVA

Живеещи в бургаския квартал „Ветрен” се обърнаха за помощ към NOVA. Причината - жена, представяща се за общински служител, взела домашната им котка под претекст „че взема животното за кастрация и ще го върне на следващия ден”. Тя взела котето, въпреки намесата на съседи. Потърпевшите предоставиха и видеоклип, на който ясно се виждат действията на жената. Това не е първият подобен случай в квартала.

Добромира Стоилова, която е собственик на котето, разказа, че изненадващо любимецът ѝ е върнат, след като тя разпространява кадрите с вземането му в социалните медии.

„Животното е доста стресирано. Е кастрирано съвсем скоро”, разказа тя в ефира на „Здравей, България”.  Тя обясни, че котката е взета в събота, а във вторник се вижда как същата жена я връща.

Собственичката на животното обясни, че ще подаде сигнал в полицията, където ще предаде записите от охранителните камери.

Повече гледайте във видеото. 

Коментари

Новини Варна