IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
13:03 | 14 април 2023
Обновен: 10:45 | 25 април 2024

Блъснатият от влак е жив, оказа се момче, свалено от трена

20-годишният младеж нямал пари за билет. Казал, че пътува за Казанлък

По материала работи: Слав Велев
Блъснатият от влак е жив, оказа се момче, свалено от трена

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Блъснатият от влак мъж край Стара Загора днес е жив. Сигналът за ударен от човек между спирките Еленино и Християново на железния път Стара Загора - Пловдив е подаден тази сутрин в 8,25 часа от кантонер, който при обход на участъка открил край релсите мъж в безпомощно състояние на около 500 метра западно от спирка Еленино. На място на мъжа, който е жив, е оказана медицинска помощ.

Пострадалият е на видима възраст около 23-24 години, разказват в близкото до Стара Загора село Еленино. Кметът на селото Съби Димов сподели, че според разкази на местни непознатото момче било свалено на спирката в Еленино от кондуктора на преминаващ влак, тъй като нямало пари за билет. Казало, че пътува за Казанлък, не е местно, пише 24 часа.

След като останало на спирката, момчето вероятно е решило да продължи пеш по релсите и било ударено от преминаващ влак. На това място линията е двойна и непознатият се е движел встрани, което обяснява, че не е убит веднага при удара с влака. По-вероятно е нещастен случай, а не опит за самоубийство.

Засега няма отговор на въпроса дали човекът не се е объркал, тъй като, ако е пътувал за Казанлък, е логично да тръгне към Стара Загора, а по-късно той бил намерен в обратната посока. Не е изключено и да е бил дрогиран, но засега няма повече информация по случая заради днешния почивен ден.

Коментари

Новини Варна