IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
12:20 | 7 май 2023
Обновен: 09:34 | 16 април 2024

Служителка на тараша в дискотека: Съблякоха жена чисто гола пред мен

Собствениците на клуба и потърпевши подготвят жалби до прокуратурата и съда

По материала работи: Слав Велев
Служителка на тараша в дискотека: Съблякоха жена чисто гола пред мен

Кадър от охранителните камери на пловдивската дискотека

Потресаващи разкази от служители на пловдивската дискотека Bushido, пред която полицаи съблякоха 400 души голи, за да търсят накротици, потресоха днес обществеността в страната.

Спецакция срещу наркоразпространението в пловдивската дискотека бе в петък през нощта, а в събота се появиха клипове на тараша. От полицията заявиха, че при операцията са открити вещества, които се изследват, за да се докаже, че са наркотици.

Проверяваните клиенти и служители твърдят, че са прекарали нощта на опашка и са събличани, за да бъдат обискирани. По време на проверката в клуба е имало около 400 души. 

„Аз съм част от персонала, но в същата вечер бях на работа в съседното заведение. Бях на паркинга, един от полицаите дойде при мен и ми каза, че трябва да стана поемно лице на една жена, аз отказах, но ми беше казано, че няма как да откажа на държавно лице. Каза, че ако не отида с него в районното ще ми състави акт от 1000 лева“, разказа една служителка на дискотеката.

Тя обясни, че е започнал обиск на жената. „Гледката беше потресаваща. Насила ме накараха да подпиша протокола. Съблякоха я чисто гола пред мен“, добави тя.

Собствениците на клуба определят действията на униформените за тенденциозни и са подали жалба в прокуратурата.

От полицията в Пловдив заявиха, че няма превишение на полицейските права и акцията е срещу разпространението и употребата на наркотици. Образувани са три "полицейски" производства.

„Бях на работа, 4-5 часа след проверката реших да направя клип, в който разговарям с клиентите – какво мислят, как се чувстват. След няколко секунди един полицай дойде и ме блъсна през ръцете. Искаше да изтрия клипа. Снимах само клиенти, които бяха съгласни. Заведоха ме в сервизната стая, където ме заплашиха, че ако не изтрия клипа ще ми сложат белезници и ще се закарат в полицията“, разказа служителка.

Тя каза, че за първи път ѝ се случва 400 души да бъдат събличани и проверявани.

„Аз лично ще пусна жалба срещу полицаите“, добави тя.

Коментари

Новини Варна