IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
12:40 | 27 май 2023
Обновен: 08:48 | 18 април 2024

"Мис България Вселена 2007" е убитата съпруга на Къро

Гергана Кочанова е дъщеря на големия български плувец от миналото Петър Кочанов

По материала работи: Слав Велев
"Мис България Вселена 2007" е убитата съпруга на Къро

"Мис България Вселена 2007" Гергана Кочанова е убитата съпруга на Красимир Каменов-Къро в южноафриканския град Кейптаун. Информацията бе потвърдена от бащата на застреляната млада жена - изтъкнатият плувец от близкото минало Петър Кочанов, цитиран от NOVA.

60-годишният мъж, който от години живее и работи в САЩ, научава за трагичната смърт на дъщеря си по телефона. Обажда му се служител на Къро от Република Южна Африка един час, след като 55-годишният бизнесмен, съпругата му, гардът и детегледачката им са застреляни от неизвестни нападатели в къщата им в престижния квартал Констанция. Вчера стана ясно, че Гергана и служителите на семейството са били с белезници, а ръцете на Къро са били вързани с т.нар. свински опашки и той е застрелян от упор. Вероятно нападателите са стреляли със заглушители, тъй като никой от съседите не е чул нищо.

"Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това. Гергана беше най-добрият човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи", категоричен е Петър Кочанов.

Най-големият син на Гергана Кочанова е роден през август 2009 в САЩ. Момчето носи името на баща си - Красимир. След него бившата моделка ражда още две деца.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача...за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", каза още съкрушеният баща.

Петър Кочанов, който работи като шофьор, сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса на Красимир нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край. Ще го разграбят. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Той много си обичаше децата", допълни тъстът на Къро.

 

Коментари

Новини Варна