IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
09:40 | 25 юни 2023
Обновен: 21:15 | 28 април 2024

Земетресение е регистрирано в района на Благоевград

Трусът е с магнитуд 3,7 и е слабо усетен в Симитли

По материала работи: Слав Велев
Земетресение е регистрирано в района на Благоевград

Снимка: НИГГГ-БАН

Земетресение с магнитуд 3,7 е регистрирано тази сутрин в района на град Благоевград, съобщиха от Националния институт по геофизика, география и геодезия (НИГГГ) при Българската академия на науките (БАН).

По данни на Националния сеизмологичен център земетресението е от 7:46 часа българско време и е с епицентър на 86 километра от София. Земният трус е на отстояние и на 5,3 километра на североизток от град Симитли, област Благоевград.

До момента има данни земетресението да е слабо усетено в района на град Благоевград, уточняват сеизмолозите от НИГГГ-БАН.

/АБ/

Коментари

Robertplasy ( преди 9 месеца )
Прогон сайта лиц.Заказать прогон Хрумером и ГСА по Траст базам с гарантией. Беру за основу для продвижения Ваши ключевые слова и текст. Заказать Прогон Хрумером и ГСА можно в телеграмм логин @pokras777 здесь наша группа в телеграмм https://***/+EYh48YzqWf00OTYy или в скайпе pokras7777 или по почте bikon777***yandex.ru
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна