IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
13:00 | 25 юни 2023
Обновен: 10:44 | 2 май 2024

15-годишен реши да повози гаджето на миксер, но я потроши жестоко

Двамата тийнейджъри се влачили по асфалта няколко метра

По материала работи: Слав Велев
15-годишен реши да повози гаджето на миксер, но я потроши жестоко

Снимката е илюстративна

15-годишен тийнейджър падна с мотор тип "миксер" и рани спътничката си в Монтанско, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал малко преди 21 часа снощи, в района на летището край Ерден. 15-годишен хлапак от селото яхнал мотор „Генерик Б05" и качил на него и приятелката си.

Най-вероятно заради мокрия асфалт и високата скорост момчето загубило контрол над мотора и возилото се преобърнало на пътя. Двамата тийнейджъри се влачили по асфалта няколко метра.

Момичето е на 17 години и е със счупен прешлен на гръбначния стълб. Настанена е за лечение в болницата в Монтана. Няма опасност за живота й, категорични са лекарите.

Мотористът се разминал без сериозни наранявания. Пристигналата на мястото полиция е установила, че невръстният рокер няма книжка. Направен му е тест за алкохол, който е отрицателен.

Коментари

spareniqt kuk ( преди 9 месеца )
Въпростното дете е пълен *** и е абен на лига.Не става нищо от него и е пълен олигрофрен.Има акъл като на костенурка и е безрък.На такъв човек книшка не трябва да му се дава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
Новини Варна