IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
11:40 | 1 август 2023
Обновен: 00:23 | 5 май 2024

Задържаха нов насилник, този път в София

Мъжът се заканил да убие приятелката си

По материала работи: Слав Велев
Задържаха нов насилник, този път в София

Снимката е илюстративна

По искане на Софийската районна прокуратура Софийският районен съд задържа под стража мъж, заканил се с убийство на жената, с която живее на съпружески начала в условията на продължавано престъпление с три деяния, съобщиха от прокуратурата.

На 20 май около 14:30 часа в къща в село Долни Богров обвиняемият С.М. се заканил с убийство на Н.К. с думите: "Ще те убия, ако не се махнеш веднага", а малко след това взел кухненски нож и опрял острието му до гърлото на жената. След това на 16-и и 27-ми юли обвиняемият се заканил с убийство на Н.К. още два пъти.

По случая е образувано досъдебно производство. С постановление на наблюдаващ прокурор С.М. е задържан за срок до 72 часа.

Състав на Софийския районен съд наложи на С.М. най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". Мярката за неотклонение подлежи на обжалване пред Софийския градски съд.

Коментари

Редно е ( преди 8 месеца )
И да понесат наказание съдиите и прокурорите за квалифициране на деянието като лека телесна повреда...удобно изпускайки състава на принуда...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна