IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
08:00 | 13 август 2023
Обновен: 22:14 | 29 април 2024

Откриха тяло в шахта в центъра на София

Трупът е намерен в района между бул. "Васил Левски" и ул. "Георги Раковски"

По материала работи: Слав Велев
Откриха тяло в шахта в центъра на София

Снимка: БТА

Откриха труп в шахта в центъра на София, съобщи bTV, позовавайки се на свои източници. Нова тв също информира за открити човешки останки. Единственото, което засега съобщават официално от МВР, е, че на място се извършват полицейски действия.

По информация на телевизията се работи по различни версии. Едната от тях е, че е открито тялото на безследно изчезнало издирвано лице.

Трупът е открит, след като от кооперацията са се обадили със сигнал за запушена канализация. По данни на други медии, разчлененото тяло е намерeно в шахта в района на карето между бул. "Васил Левски" и ул. "Георги Раковски", който е отцепен от около 20 ч. в събота вечерта.

Според очевидци на място има екипи на полицията и на криминалистична лаборатория. Екипът им извършва неколкочасов оглед в кооперация на улица "Георги Раковски", уточнява БТА.

Справка на Dir.bg показва, че по последни публично известни данни в столицата се издирват 46-годишна жена от "Борово", 48-годишна жена от "Дружба", 29-годишен мъж от ж.к. "Лев Толстой" и 80-годишен дядо с деменция. 

На този етап МВР отказва информация, съобщават само, че се извършват действия по разследване, без подробности за какво става въпрос.

Коментари

Новини Варна