IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
09:00 | 25 август 2023
Обновен: 14:06 | 29 април 2024

Жестокост: Млада майка е пребита от съпруга си (ВИДЕО)

Тя е на 24 години от Пловдив. Не крие раните си, но крие самоличността си

По материала работи: Слав Велев
Жестокост: Млада майка е пребита от съпруга си (ВИДЕО)

Кадър: GlasNews

Млада майка е пребита жестоко от съпруга си. Тя е на 24 години от Пловдив. Не крие раните си, но крие самоличността си.

„И извади пистолета и стреля срещу мен …И започна с адската злоба, с токати да ме удря в гръдния кош. Каза, че за всеки пореден грешен опит ще ме дупчи с една отвертка, която изкара пак от багажника и то така стана…По ръцете, по краката…“

Това не е сценарий за филм на ужасите, а историята на една млада майка. Твърди, че е пребита от съпруга си. Разговаряме с нея минути преди да бъде отведена на място, където вече ѝ е осигурена защита. Разбираме, че момичето  е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Родителите на младото момиче не искат дават гласност на случилото се с дъщеря им до момента, в който виждат констатацията на съдебния медик, който определя състоянието на дъщеря им като лека телесна повреда, предаде GlasNews.

„Значи трябва човек да умре, да се случи най-лошото, за да може да се пише, че повредата е или средна, или тежка повреда… Не желаем, ако някой разбере за кое момиче става въпрос да се публикуват нейни снимки. Ние си казваме истината, за да има справедливост. Просто това е нейното желание. Много е разстроена, психически.“, казва майката на момичето.

Колко леко е пострадала младата жена? И как се стига дотук?

„Всичко се случи в Германия, когато  заминах със съпруга ми. Употребяваше наркотици. Така стана, че той видя някакви клипчета в Телеграм, обаче аз нито имам такива клипчета и снимки, защото от 2019-та съм с него и винаги досега съм била плътно до него. Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала и не съм ходила по чужди мъже и той тогава се ядоса още повече  и започна да ме удря. И аз реших, за да може да се спре,  да не се стига до тази ситуация, в която съм в момента, пребита от главата до петите… Реших да му казвам това, което той иска да чуе.“, разказва младата жена.

Случва се на безлюдни места. Без свидетели. Тормозът продължава близо три дни, разказва момичето.

„И тогава извади пистолета и стреля срещу мен. Побесня и ме бутна в нивата. И започна с адската злоба, с токати да ме удря в гръдния кош и аз предполагам, че оттам са ми тези счупените ребра. Изкара от багажника на колата една метална тръба, при всеки въпрос, на който не му отговоря, да ме удря в двата крака. Отидохме на друга нива. Там искаше да му отворя някакъв профил. Видя  просто някакво момиче и реши, че това е моя профил. И искаше да му отворя, обаче аз нито имам парола, нито потребителско име, за да влезна. И в продължение на час и половина- два, се опитвах. И тогава каза, че за всеки пореден грешен опит ще ме дупчи с една отвертка…

-Как издържаш на тази болка?

Нямах избор, нямах къде да избягам.“

Часове по -късно тя успява да избяга и се свързва с родителите си.

„Обади се през нощта, на Богородица. Каза, че бяга, защото е застрашен живота й.“, разказва майка й.

Изпраща ѝ пари за самолетен билет. Ден след това я посрещат на летището в София.

„И като я видяхме… Не можахме да я познаем. Бита, насинена… Окото ѝ… Надупчена с шило, с отвертка. Ръцете, краката бити с метална тръба. Унищожено детето ни… А тук лекарят е писал лека телесна повреда. Просто се радваме, че се прибра жива, защото вика: „Мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме. Да ме изядат кучетата, нямаше да ме докарат даже вкъщи с ковчег…“

 

Кой е съпругът на  дъщеря им?  27-годишният Денис има богато криминално минало. Запознава се с нея, след като излиза от затвора. Заедно са четири години.  Тя твърди, че през годините често ѝ е посягал. Разполагаме със записи, предоставени от негови приятели, в които той отправя заплахи за убийство.

„Само искам едно да кажа, ще направя убийство. Невиждано до сега. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували, с камъни, на дъното на някое пловдивско езеро. По принцип, за убийство е 20-30- години, до живот. Аз минавам под 20, защото си признавам вината. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър адвокат, 15 години. В най-лошия случай, с работа, предсрочно, на 10-тата година съм вънка. За мен живота отново продължава, ама аз съм победил.“, казва Денис пред приятели.

Със съдействието на екипа ни той беше задържан от пловдивските криминалисти. Арестът, който ви показваме е в дома на майка му в Йоаким Груево часове след като се прибра от Германия. Докато пътуваше към родното си място, успяхме да проведем няколко разговора с него по телефона.

 "-Кой се е свързал с вас? Тя или някой друг ? Защото аз не вярвам да е тя?

-Това няма значение … Защо се стига дотук? Каква е причината за такава жестокост?

-Защо си мислите, че се е стигнало до това нещо, ако всичко е ок и т.н…

-Случвало ли се е и друг път да и посягате?

Всичко което се е случило в Германия си остава в Германия…“, малка част от разговора ни с Денис.

Час преди да бъде задържан по наша информация, Денис се е скарал и е наранил майка си. Той е в ареста за 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска от съда най-тежката мярка за неотклонение за младия мъж. Следва продължение!

Цялото интервю с пострадалата гледайте във ВИДЕОТО ТУК

Коментари

Новини Варна