IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
15:58 | 12 септември 2023
Обновен: 23:40 | 28 април 2024

Четирима загубиха живота си по плажовете днес

Двама братя чешки туристи са се удавили в морето край Иракли, други двама са открити мъртви на плажовете в Несебър и Приморско

По материала работи: Слав Велев
Четирима загубиха живота си по плажовете днес

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Четирима са загубили живота си в морето и по плажовете по Южното Черноморие днес. Двама братя чешки туристи на 67 и на 71 години са се удавили в морето на плаж "Вая" край Иракли, съобщиха от полицията.

Сигналът е подаден около 11:40 часа днес. Установено е, че в морето е влязъл един от мъжете, който е започнал да се дави. Вторият мъж се е притекъл на помощ, но и двамата са били повлечени от бурните води.

От полицията в Бургас съобщиха, че десет минути по-рано е получено съобщение за инцидент на южния плаж в Несебър. Там в морето е открит починал 73-годишен румънски турист, който по данни на съпругата му, бил със здравословни проблеми.

Още един инцидент е регистриран днес по Южното Черноморие. В морето на южния плаж в Приморско е открито тялото на 59-годишен мъж от София. Вероятно и при този случай се касае за здравословен проблем, според полицията.

Предстои да бъде направена аутопсия на починалите, която ще установи причините, довели до фаталния край, информираха от МВР.

Коментари

Новини Варна