IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
14:00 | 2 октомври 2023
Обновен: 09:07 | 29 април 2024

НАП публикува новите банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски

Преводите по новите сметки ще се извършват от 2-ри октомври, старите ще бъдат закрити

По материала работи: Слав Велев
НАП публикува новите банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски

На сайта на НАП са публикувани новите банкови сметки, по които от 2-ри октомври ще се извършват плащанията към приходната агенция. При нареждане на суми към закритите сметки след тази дата, обслужващата банка ще връща парите на данъкоплатците по сметката, от която са направили превода.

Всяка от новите банкови сметки е предназначена за погасяване на определено задължение: данъци, социалноосигурителни и здравни вноски, вноски за ДЗПО и вземания, подлежащи на принудително събиране от публичен изпълнител. Гражданите и дружествата от цялата страна ще плащат по определената сметка съответния вид задължение, независимо към коя структура на НАП са регистрирани по постоянен адрес или адрес на управление, напомнят от приходната агенция.

Гражданите и дружествата могат да продължат да погасяват своите задължения без такси като използват физическите ПОС терминали в офисите на приходната агенция, както и виртуалния ПОС (е-услугата за плащане) в Портала за електронни услуги на НАП.

 

Коментари

rtre ( преди 6 месеца )
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocos
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Чичо Янчо ( преди 6 месеца )
А НАП не иска ли да знае моите сметки да ми преведе малко пари?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна