IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
11:20 | 13 октомври 2023
Обновен: 06:16 | 1 май 2024

Мъж наряза жена си в игрална зала в Добрич

Шалтера сам се похвалил с ВИДЕО във Фейсбук

По материала работи: Слав Велев
Мъж наряза жена си в игрална зала в Добрич

Илтер Асанов - Шалтера/Снимка: Facebook/Шалтера

Мъж наряза жена си в игрална зала в Добрич съобщават от Областната дирекция на МВР в столицата на Добруджа.

На 12 октомври, около 17:40 часа е получено съобщение за възникнал скандал в игрална зала в град Добрич. Намерена е 40-годишна жена с порезни рани.

В хода на работа е установено, че 40-годишен мъж, който е неин съпруг, е причинил деянието. Жената е отведена в болницата в Добрич, раните са обработени и тя е освободена за домашно лечение. Извършителят на деянието е задържан. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Добрич. Работата по случая продължава.

Мъжът, задържан за деянието, се оказа стар познат на органите на реда. Това е Илтер Асанов - Шалтера. Той пуснал живо излъчване  във Facebook, в което казва, че "най-накрая" е наръгал жена си и е "много щастлив" от постъпката си. Той я обвинява в това, че е проиграла средствата му и е обиждала семейството му. "Това е най-голямото щастие за мене, да я намушкам", казва Илтер Асенов в лайв предаването.

През август 2020 г., на изхода на Добрич посока Варна, Илтер Асенов - Шалтера нанесе тежък побой и стреля по шофьор, който неволно го е засякъл на пътя.  За извършеното той е осъден на 20 месеца затвор. А по време на извършването на това престъпление, мъжът е изтърпявал и друго наказание, пише dobrichonline.

Само преди дни той е споделил в профила си снимка срещу насилието над жени, на която пише: "Мъж, който удря жена, не е Мъж!".

Коментари

Новини Варна