IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
08:26 | 14 октомври 2023
Обновен: 23:48 | 25 април 2024

Жената на прокурора от Перник: Не съм жертва на домашно насилие, паднах и сама се ударих (ВИДЕО)

Среднощният конфликт между Биляна Михайлова и съпруга ѝ бил обикновен битов скандал

По материала работи: Слав Велев
Жената на прокурора от Перник: Не съм жертва на домашно насилие, паднах и сама се ударих (ВИДЕО)

Биляна Михайлова твърди, че синината под окото й се дължи на падане/Кадър: NOVA

Не съм жертва на домашно насилие, паднах и сама се ударих. Това твърди съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея. Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница, отрича да е жертва на домашно насилие. Пред NOVA разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал. 

Как сте, как се чувствате? И къде сте сега?

Благодаря ви! Добре се чувствам. В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания.

Виждам синина под окото ви. Тя следствие на какво е?

Най-вероятно е следствие от удара от падането. Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото.

Но не е от побой тази синина? Така ли да разбирам?

Не. Не е.

Според Биляна случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя. 

А как така се случи, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този ваш семеен скандал? 

Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор - се е обадила на 112.

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя. 

Но мъжът ви посягал ли ви е?

Мъжът ми не мие посягал и не ме е удрял.

Вие губила ли сте съзнание?

Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание.  Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.

А възможно ли е да не сте свидетелствала срещу него, защото ви е страх?

Не, категорично не ме е страх.

Проблемите на семейство Михайлови с правосъдието започнаха миналата година, когато синът им Васил стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Израснал ли е вашият син в семейство на насилник?

Не, категорично не е израснал в семейство с насилие.

Готова ли сте да заживеете пак със съпруга си под един покрив, защото чухме  прокуратурата да казва, че ще му иска постоянен арест, тъй като е опасен за вас?

Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата.

Коментари

Новини Варна