IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
12:28 | 28 септември 2014
Обновен: 00:25 | 3 май 2024

Мъж уби жена си с бензинова резачка

Мъж уби жена си с бензинова резачка

По материала работи: Пламен Янков
Мъж уби жена си с бензинова резачка

 

Мъж уби жена си, като я наряза с бензинова резачка в пазарджишкото село Боримечково. В събота следобед двамата съпрузи са излезли от дома си в село Боримечково и са отишли в гората за дърва. След като не се върнали, техни близки подали сигнал в полицията. Веднага е бил сформиран екип за издирване с участието на полицаи от цялата Областна дирекция.

Тялото на 28-годишната жена бе открито след щателно претърсване на района, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.
Става дума за жестоко убийство с бензинова резачка, уточняват разследващите. Семейството има две малки деца и цялото село е шокирано от зловещата новина.
Около 80 полицаи претърсиха Средна гора в района на панагюрското село Боримечково. Полицията предупреди, че мъжът е изключително агресивен, затова не се препоръчват контакти, в случай на евентуална среща с него.
Малко по-късно откриха тялото на 38-годишния Радко Мечов, който бе заподозрян за убийството на съпругата му. Трупът е намерен в микроязовир над село Боримечково от екип на пловдивски водолази

Коментари

Новини Варна