IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
16:15 | 30 октомври 2023
Обновен: 01:45 | 29 април 2024

„България Еър“ с преференциални цени за полети до още три европейски дестинации - Прага, Франкфурт и Берлин

Националният превозвач добавя още три свои дестинации към есенната си промоция

По материала работи: Слав Велев
„България Еър“ с преференциални цени за полети до още три европейски дестинации - Прага, Франкфурт и Берлин

Националният превозвач добавя още три свои дестинации към есенната си промоция, която сега е и с удължен период за закупуване на билети. Промоционалните условия за полети до Прага, Франкфурт и Берлин стартират на 29 октомври, нареждайки се до останалите директни линии на авиокомпанията, включени в промоцията - Париж, Амстердам, Рим, Лондон, Брюксел и Цюрих през есента. Така пътниците на „България Еър“ могат да се възползват от преференциални цени за общо 9 дестинации до обичани европейски градове, известни с богатото си културно-историческо наследство. С широката си палитра от атрактивни предложения националният превозвач предоставя на пътниците си комфорт на достъпни цени. Промоцията се удължава до 15 ноември и важи за пътувания до и от деветте известни града в Европа, започнали до 31 март 2024 г.

Прага е известна с богатата си история, богати традиции и културно наследство. Старият център е дом на множество исторически забележителности, включително Пражкия замък, Карловия мост и Староместския площад. Не пропускайте и националния музей в старопрестолния град, който представя богатата история и култура на Чешката република, включително богати колекции от археологически предмети, история, наука и изкуство.

Завладяващата атмосфера, исторически забележителности и истински европейски дух на чешката столица Прага може да бъдат изживяни на цени от 99 EUR за посока.

Франкфурт е сърцето на съвременна Европа и в същото време - стар императорски град, разположен на бреговете на река Майн. Той е важен център за културни и туристически дейности и е домакин на притегателни музикални и спортни събития, заедно с чудесни музеи, галерии и градини. Може да разгледате стария град на Франкфурт – Рьомерберг и да посетите родния дом на най-великия германски писател – Йохан Волфганг фон Гьоте.

Германската столица Берлин е най-населеният град Европейския съюз и предлага безкраен калейдоскоп от възможности за посещение през всеки сезон, както и туристически обиколки на забележителности, много събития и интересни места за забавление.

Неспирният ритъм на културните събития в германските мегаполиси Франкфурт и Берлин очакват да бъдат открити през есента, а цените на еднопосочните билети започват от 89 EUR.

Вашата мечтана есенно-зимна почивка в Западна Европа или завладяващо пътешествие до градовете с богато минало на Стария континент е само на един полет разстояние. Всеки закупен билет в икономична класа включва 10 кг. ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен кетъринг на борда с топли и студени напитки, вода, сандвич и шоколадче на „България Еър“, както и безплатен check-in.

Националният превозвач на България предлага на своите пътниците удобно онлайн чекиране преди полет, както и възможността за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.


 

Новини Варна