IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
13:00 | 2 ноември 2023
Обновен: 16:17 | 28 април 2024

Пребиха член на СИК, заснел един и същи човек да пуска по 10-15 бюлетини

Кандидат за общински съветник, баща му и група авери нападнали младия мъж

По материала работи: Слав Велев
Пребиха член на СИК, заснел един и същи човек да пуска по 10-15 бюлетини

Кольо Сотиров/Кадър: БНТ

"Влязоха петима да ме бият поради причината, че ги снимах как вкарват бюлетини в урната. И реших да ги снимам, щото те няколко пъти - един човек пуска, втори път пак, трети път...по няколко пъти един и същи човек пуска по 10-15 бюлетини. И аз им направих забележка, те казаха да си затворим очите и да не приказвам много, че ще ме набият. И аз казах: "Добре", и започнах да ги снимам", разказва Кольо Сотиров пред БНТ.

Мъжът беше нападнат от петима мъже, които нахлули в секцията. Единият е кандидат за общински съветник, а заснетият да гласува няколко пъти във видеото е неговият баща.

Пребитият мъж казва, че са отправени и заплахи за живота му.

Трима са задържани, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. Образувани са две преписки - по сигнали за нанесен побой и нарушение на изборното законодателство.

Проверките са докладвани и се очаква прокуратурата днес да ги преобразува в досъдебни производства, съобщиха от Обласната дирекция на МВР във Видин.

Коментари

Тея ни докарага нарк ( преди 4 месеца )
Teя да се разстрелят а главния прокурор в затвора, след като му избият зъбите!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Темида, ( преди 5 месеца )
искам да видя снимка на биячите в същото състояние като бития.Никакви, глоби, пробации, отводи,отлагания. Иначе ви почвам на ред.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна