IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
10:40 | 3 ноември 2023
Обновен: 02:44 | 30 април 2024

Жена загина в зверско меле край Сливен

Тираджия почина при тежка катастрофа във Видинско

По материала работи: Слав Велев
Жена загина в зверско меле край Сливен

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Черен петък по пътищата на страната. Тежко пътно произшествие е станало тази сутрин край Сливен, съобщиха от пресцентъра на областната полиция. Сигналът е получен в 6:13 часа.

По първоначални данни лек автомобил при изпреварване се ударил в друга кола в насрещното платно, завъртял се е и е попаднал пред изпреварвания от него бус. Загинала е жена, пътувала в автомобила, а водачът е откаран в болнично заведение в Сливен в тежко състояние. На другите водачи е оказана медицинска помощ на място. Извършва се оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Тираджия загина в катастрофа между Видин и Монтана, съобщиха от МВР. Пътният инцидент е станал вчера, край Арчар.

В 17.09 часа на тел.112 постъпил сигнал за преобърнат в полето товарен автомобил, недалеч от селото, в посока Монтана. Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че влекач „Мерцедес“ с прикачено полуремарке, управляван от 44-годишен плевенчанин, пътуващ към Видин, е напуснал пътното платно вляво по посока на движението си. Камионът продължил в затревената площ и достигнал бетонен канал, в който паднал частично и спрял.

Екип на Спешния център е констатирал смъртта на шофьора. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Причините за катастрофата са в процес на установяване.

Разследването продължава, а по случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна