IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
12:00 | 3 ноември 2023
Обновен: 15:29 | 28 април 2024

Неизвестен наръга дете в Пловдив

При задържането мъжа, той извадил нож и на полицаите

По материала работи: Слав Велев
Неизвестен наръга дете в Пловдив

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Младо момче е било намушкано с нож в пловдивския квартал „Кючук Париж“. За посегателството над 16-годишното дете, твърдят негови близки в публикация в социалната мрежа. По думите им нападението е станало вчера, около 19 часа на кръстовището на „Димитър Талев“ с „Никола Въпцаров“. Момчето е прободено в гръб, в областта на кръста, пише GlasNews.

„Може ли някой да се сети за една публикация, която беше публикувана, за един човек на около 40 г., който намушкваше хора с нож и бягаше! Приличал е на клошар, става въпрос за едно дете на 16г., което вчера е било намушкано с нож от въпросния човек, без никаква вина, докато е чакало да пресича, е било намушкано с джобен нож около 19 часа! Намушкано е в гръб, облласта на кръста, и към бъбрека! Полицията е уведомена,“ написа Zoza Lambreva.

В коментар под публикацията, Zornica Isa - майката на пострадалото момче написа:

„Даде се гласност на случая след нас, докато чакахме в Хирургиите, докараха мъж, ударен с тухла в главата, но това, че едно 16-годишно дете беше наръгано, без милост и без вина, никой не го показа!!!! Органите ни убеждават, че правят всичко възможно да го намерят, надявам се да си свършат работата. Детето ни е добре, слава на Бога, имал е голям късмет!!!! Дано такива изродии бъдат хванати и никога повече да не причиняват, това което причиниха на нас!“.

Полицаи от Първо РУ задържаха пловдивчанин, причинил телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно момче. Активната им работа започнала в сряда, непосредствено след получен сигнал за случилото се около 18.45 ч. на кръстовище между бул. „Никола Вапцаров” и ул. „Димитър Талев” в областния град.

Според предварителната информация, докато чакал да пресече на пешеходна пътека, тийнейджърът бил ударен с нож в гърба от непознат минувач, който веднага след това избягал.

На пострадалото момче е оказана медицинска помощ в болница, а в хода на организираните незабавни оперативни и издирвателни действия е установена самоличността на нападателя – на 29 години.

Вчера, когато бил потърсен от полицаите на адреса му, мъжът ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал яростна съпротива при задържането, което наложило спрямо него да бъде използвано помощно средство тейзър. Отведен е в ареста на Първо РУ, а за случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив. Работата за изясняване на случая продължава според указанията на наблюдаващия досъдебното производство прокурор.

Коментари

Новини Варна