IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
17:00 | 19 ноември 2023
Обновен: 03:48 | 30 април 2024

Иванчева излезе от затвора уж за зъболекар, а отиде да празнува ЧРД на сина си

Заснеха я да се разхожда с детето си в София

По материала работи: Слав Велев
Иванчева излезе от затвора уж за зъболекар, а отиде да празнува ЧРД на сина си

Снимка: "България днес"

Бившата кметица на район "Младост" в София Десислава Иванчева отново е излязла от затвора. Това стана ясно от снимки със сина ѝ на улицата в столицата. Запознати коментират, че била стопирала присъдата си, за да отиде на зъболекар, предаде "България днес".

В същото време обаче днес е и рожденият ден на сина й Валентин-Александър, който става на 2 години.

Става ясно още, че магистратите са свалили запорите на Иванчева.

Припомняме, че Десислава Иванчева беше арестувана при зрелищна спецакция пред Спортната палата през 2018 година. Поводът бе сигнал за корупция от строителния предприемач Александър Ваклин. Пред разследващите той твърди, че му е поискан подкуп в размер на 250 000 евро, за да получи разрешително за строеж. Според обвинението в колата, с която бяха задържани Иванчева и Петрова, са открити 70 000 евро. Иванчева и днес отрича това да е вярно.

Окончателното решение на Върховния касационен съд е 6 години затвор за Иванчева и 5 години за заместничката ѝ Биляна Петрова. Три години Иванчева прекара в следствието и под домашен арест.

Коментари

Капитализъм ( преди 5 месеца )
Тя ще си плати своя грях, ще мине лошото и ще бъде с детето си, а защо само за нея плюете, да бе само тя, тези дето ви опоскаха държавата и още я поскат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
и те така ( преди 5 месеца )
да виждате тая наглярка да страда или да е изтормозена . тая роди с единствената цел да отърве затвора а не че е искала да има дете .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 0
Новини Варна