IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
13:40 | 27 ноември 2023
Обновен: 20:07 | 27 април 2024

Подивял мъж нахлу в енергото (ВИДЕО 18+)

Явор Павлов нямал 24 часа ток в силистренското село Калипетрово

По материала работи: Слав Велев
Подивял мъж нахлу в енергото (ВИДЕО 18+)

Мъж обра овациите в мрежата, след като се пусна на живо от офиса на електроразпределителната компания "Енерго-Про" в Силистра, видя GlasNews.bg.

По думите на Явор Павлов вече 24 часа няма ток в силистренското село Калипетрово. От кадрите става ясно, че именно това е причината той да нахлуе в офиса на електроразпределителната компания "Енерго-Про".

Мъжът е посрещнат от двама охранители, които го допускат да влезе в офиса, но един от тях отбелязва, че снимането е забранено. Снимащият обаче не се трогва от думите на охраната и не прекратява живото излъчване.

Във видеото виждаме, че Явор Павлов носи със себе си чанта с хранителни продукти.

"24 часа няма ток, а като дойде края на седмицата, като не го платя - го спирате", казва изнервеният мъж. 

Явор най-демонстративно изважда от чантата хранителните продукти и заявява, че има нужда от разклонител, тъй като иска да си направи сандвичи.

"И децата ми гладни стоят, ела да видиш. Звъня ви и не вдигате. Искам удължител, за да си направя сандвич и да се наям. Не ме интересува - полиция, молиция, к'вото искаш викай. Ако искаш извикай и кмета", допълва още мъжът, като през това време изважда от чантата и парти грил.

През това време мъжът, който заснема абсурдната ситуация, влиза в конфронтация с охранителите. Той ги призовава да напуснат работното си място и "да не се занимават с глупости".

"Не ме записвай, ще те осъдя", казва един от охранителите.

Междувременно Явор успя да си изпече филийки, тъй като намери контакт, в който да включи парти грила. А служителката на гишето му обяснява, че екипи работят по остраняването на аварията по електропреносната мрежа.

Излъчването във Фейсбук бе прекратено след появата на полицейски служители. Към този момент видеоклипът в профила на Явор е събрал почти 6 хиляди харесвания. 

От "Енерго-Про" съобщиха, че през изминалото денонощие са отстранени стотици аварии и е възстановено електроподаването на десетки хиляди клиенти на дружеството, но към 13 часа днес все още 444 населени места с над 98 000 клиенти са с прекъснато електрозахранване. Основен проблем остават затворените пътища, което възпрепятства достигането до повредените участъци от мрежата.

Кадрите съдържат нецензурни изрази:

Коментари

анонимен ( преди 4 месеца )
rate down comment 0 rate up comment 0
Кени ( преди 4 месеца )
Браво на момчетата! Но защо само те? Гледам ,има клиенти, които ги подминават мълчаливо. Така не става....прави са,не платиш ли- без предупреждение ти го спират....и за да ти го пуснат- плащаш такса. Къде е правдата?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Новини Варна