IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
16:15 | 20 декември 2023
Обновен: 10:09 | 25 април 2024

Зверско меле на АМ "Тракия"! Тир блъсна полицаи и аварирал шофьор

С по-тежки наранявания е човекът, който е разговарял с органите на реда

По материала работи: Слав Велев
Зверско меле на АМ "Тракия"! Тир блъсна полицаи и аварирал шофьор

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Тежък инцидент е станал днес на магистрала "Тракия" в района на 67 км в посока Пловдив. Лек автомобил е катастрофирал самостоятелно.

На мястото е пристигнал екип на полицията, извикани са и линейки, за да откарат пострадалите в болница. В този момент към полицаите приближил мъж, който съобщил, че е аварирал в близост.

Започнал е разговор с пътните полицаи, когато внезапно върху тях връхлита камион с българска регистрация. Водачът му е 54-годишен мъж от пловдивското село Белащица. Той удря поставените до катастрофата конуси и партулният автомобил, който отскача в канавката.

За щастие полицаите се разминават с леки наранявания, тъй като в този момент не са били в патрулката. С по-тежки наранявания е човекът, който е разговарял с полицаите. Той е транспортиран в болницата в Пазарджик с много сериозни травми в областта на долните крайници, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на МВР-Пазарджик.

Предстои извършването на оглед. На място са екипи на пожарна и спешна помощ.

Коментари

koss ( преди 4 месеца )
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна