IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
18:09 | 12 октомври 2014
Обновен: 12:29 | 17 април 2024

5 ранени след сблъсък между БМВ и джип

5 ранени след сблъсък между БМВ и джип

По материала работи: Деян Михайлов
5 ранени след сблъсък между БМВ и джип

Джип "Сузуки" бе пометен от лек автомобил БМВ на остър завой при включване в движението край Пловдив. При сблъсъка двете коли са се преобърнали извън пътя.

Най-тежко са пострадали водачът на джипа и неговата спътничка, те са настанени в болница. Останалите трима души от двата автомобила са ранени по-леко, оказана им е помощ на място.

Инцидентът продължава черната серия на катастрофите тази година в Пловдив. Той е станал малко преди 13 часа на остър завой в близост до параклис, изграден именно заради безбройните катастрофи, станали на това място - началото на село Брестник по посока Пловдив.

60 души загубиха живота си в областта от началото на годината до 6 октомври при пътно-транспортни произшествия, над 700 са ранените. Макар и по брой катастрофите да не са много повече в сравнение със същия период от миналата година, жертвите досега са почти двойно повече.

 

Коментари

Новини Варна