IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
15:08 | 16 октомври 2014
Обновен: 18:27 | 25 март 2024

Поправителен труд за бургазлия, опитал да ухапе полицаи

Поправителен труд за бургазлия, опитал да ухапе полицаи

По материала работи: Деян Михайлов
Поправителен труд за бургазлия, опитал да ухапе полицаи

Поправителен труд ще трябва да положи бургазлия, който опитал да ухапе двама полицаи, дошли да го арестуват. Днес районният съд в Бургас осъди Васил Димитров, признавайки го за виновен в това, че на 25 август м.г. около 21,30 ч. е извършил действия, грубо нарушаващи обществения ред.
След скандал със съседи Димитров е трябвало да бъде отведен в полицията. На място пристигнали четирима полицаи, но мъжът започнал да крещи, псува, да рита служебния автомобил и да блъска униформените. Той дори се опитал да ухапе двама от тях, а после започнал да се търкаля по земята. Тогава полицаите го хванали за ръцете и краката и със сила го набутали в колата.
Освен, че ще работи 160 часа без пари, буйният бургазлия ще трябва да провежда редовни срещи с пробационен служител в продължение на 1 г., както и да има задължителна регистрация по настоящ адрес също за срок от 1 г.
Пред магистратите Васил Димитров призна вината си и делото премина по съкратената процедура.

 

Коментари

Новини Варна