IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
17:44 | 16 октомври 2014
Обновен: 19:46 | 25 март 2024

Жена загина при тежка катастрофа, трима са ранени

Жена загина при тежка катастрофа, трима са ранени

По материала работи: Деян Михайлов
Жена загина при тежка катастрофа, трима са ранени

Една жена е загинала, а трима са ранени при тежка катастрофа на пътя Асеновград - Смолян, в която са участвали четири автомобила, съобщи Днесбг.

Катастрофата е станала на Вълканова чешма - място, известно с множеството пътно-транспортни произшествия, твърдят очевидци.
Малко преди инцидента оттам е минал тир, който е разлял мазна течност - масло или нафта. Хлъзгавото трасе е най-вероятната причина за катастрофата, смятат свидетелите.

Един от автомобилите е бил управляван от жена от Смолян, която е пътувала със семейството си за родопския град. Колата й е била ударена странично от джип, след това в тях са се блъснали и още две коли.

Жената е загинала, синът й е с тежка черепно-мозъчна травма, а съпругът ѝ е без наранявания. Човек от другите ударени коли е също с тежка черепно-мозъчна травма, третият пострадал е по-леко ранен.
За да бъдат извадени загиналата и пострадалите, от Асеновград са пристигнали три екипа на пожарната.

Пътят Асеновград-Смолян е затворен, колоната от автомобили вече е над 10 километра. Трасето ще остане затворено до заснемане на местопроизшествието от следователи.

Коментари

Новини Варна