IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
11:40 | 22 януари 2024
Обновен: 14:48 | 25 април 2024

Разкриха подробности за зверското убийство в Бургас (ВИДЕО)

Синът на Рада Гешева е направил пълни самопризнания

По материала работи: Слав Велев
Разкриха подробности за зверското убийство в Бургас (ВИДЕО)

Учителката Рада Гешева бе убитата от сина 

Синът на жената, която беше брутално убита в Бургас в неделя, е направил пълни самопризнания. Това обявиха от Прокуратурата. 

„Извършителят е нанесъл няколко десетки удара с ножове. След като първото оръжие се е счупило, той е взел втори нож. Нанесъл е наранявания в областта на гърба, бъбреците и краката на жертвата. Накрая е казал: „Унищожих ѝ бъбрека”, поясниха от обвинението.

Отзовалите се на сигнала за престъплението полицаи заварили на мястото младия мъж и безжизненото тяло на майка му. 

"Това, което мъжът заявява, е, че връщайки след полунощ в обитаваното от него жилище, е намерил майка си вътре. Той е обяснил, че в продължение на 4 часа се е взирал с майка си, гледал я е втренчено, след което тя се паникьосала", допълни Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

„Извършителят не проявява никакво съжаление. Той не се разкайва, напротив - хладнокръвно заявява, че е „искал да приключи майка си бързо, по-хуманен начин”, поясниха от Прокуратурата.

От прокуратурата допълниха, че са сблъсквали с много тежки случаи през годините, но определиха този като "венец на жестокостта".

Във вторник предстои да бъде внесено искане за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража". Експертиза ще уточни психичното му състояние.

Коментари

Новини Варна