IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
12:00 | 26 януари 2024
Обновен: 22:41 | 27 април 2024

Габриела и майка й заплашвали съсед с убийство

Детето на Пейо е оставяно без надзор, ходело голо по улицата

По материала работи: Слав Велев
Габриела и майка й заплашвали съсед с убийство

Снимка: Владимир Павлов

Нови разкрития около бруталното убийство на Пейо Пеев. Съсед от Бургас на съпругата и тъщата на убития разказа, че Габриела Славова оставяла без надзор по-големия си син.

Владимир Павлов публикува снимки от входа на блока в Бургас, в който живеели Красимира Трифонова и Габриела Славова, на които се вижда как детето влиза голо и босо. Той твърди, че снимките са правени през ноември.

Павлов споделя още, че многократно е получавал заплахи от семейството, след като сигнализирал органите на реда.

„На въпроса, пред мен - аз бях тук - защо е оставила детето само, тя каза, че имала някаква служебна работа и няма никакъв проблем, защото то е 3-годишно и само може да се гледа. Това предизвика невероятен гняв в семейството на Габриела, защо съм се обадил на тел. 112 и започна ад след ад - жалби, заплахи...Да ви признаяя всички заплахи през тези три години ми се струваха абсурдни от страна на жена, защото бяха "Ще те убия!", "Ще те наръгам", ми звучаха смешно, но след като разбрах, че Пейо е убит по този брутален начин, наистина се притесних за психичното здраве на тези жени и за живота на децата и на внуците, които живеят, заедно с мен тук“, разказва Владимир Павлов пред БНТ.

Коментари

Новини Варна