IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
13:20 | 7 февруари 2024
Обновен: 02:12 | 28 април 2024

Откриха мъртъв 21-годишен скиор на Мечи чал

Марио Симеонов бил със семейството си и голяма компания приятели на почивка в Чепеларе

По материала работи: Слав Велев
Откриха мъртъв 21-годишен скиор на Мечи чал

Пистите на Мечи чал

21-годишен скиор е намерен мъртъв късно снощи извън пистите на Мечи чал край Чепеларе. За това съобщи неговата майка в социалната мрежа.

"Благодаря на всички за насоките и споделянето, открито е момченцето, но за съжаление не е жив. Трагедията е неописуема!", написа  Христина Стойчева.

Марио Симеонов е от Костинброд и е бил със семейството си и голяма компания от приятели на почивка в Чепеларе. Вчера излязъл да кара на ски център Мечи чал. Не се е прибрал и близките започват да го издирват.

Той бил засечен от камера при последното си спускане малко след 16 часа във вторник. След като приятелите му не го видели в долната част на пистата, подали сигнал до Планинската спасителна служба. Веднага била организирана акция в района, в която са участвали седем планински спасители. Подаден бил и сигнал до полицията. Акцията продължила около шест часа.

Младежът е открит под писта 1С. Според първоначалния оглед вероятно е карал с висока скорост, ударил се е в дърво и е излязъл от пистата.а

Коментари

Новини Варна