IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
09:00 | 1 март 2024
Обновен: 19:12 | 25 април 2024

Стреляха по автобус от градския транспорт в Добрич два пъти за денонощие

И при двата случая са нанесени само материални щети

По материала работи: Слав Велев
Стреляха по автобус от градския транспорт в Добрич два пъти за денонощие

Снимка и ВИДЕО: NOVA

Втори автобус на градския транспорт в Добрич е станал обект на стрелба през изминалото денонощие. Вероятно отново е стреляно с въздушна пушка. Инцидентът е станал късно снощи, а в превозното средство не е имало пътници. Нанесени са само материални щети, предаде NOVA.

Първият инцидент е станал докато автобусът се е движил по редовното си направление през квартал "Строител" в града. „Чух доста силен тътен в един от кварталите докато пътувах по редовната линия на градския транспорт. Веднага спрях и установих, че вероятно е стреляно с въздушна пушка. Подадох и сигнал на 112. В автобуса имаше няколко непълнолетни лица, които прехвърлих при един от колегите, за да не им създавам допълнителен стрес. Хората бяха леко уплашени, но не бяха ранени”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” шофьорът в Градски транспорт - Добрич Хинко Хинев.

Замериха с бутилка пълен автобус на градския транспорт в Пловдив

„За нашето дружество това е втори подобен инцидент. Миналата година малолетни лице замеряха автобусите ни с камъни. Но сега ситуацията е доста по-сериозна”, подчерта временно изпълняващият длъжността директор на Градски транспорт - Добрич Катя Петкова.

Вижте повече в репортажа на Емил Дамянов: 

Коментари

Новини Варна