IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
16:00 | 2 март 2024
Обновен: 19:55 | 25 април 2024

Терзиев спешно премахва руски знамена от София преди националния празник

Столичани недоволстват, че кметът още не е почистил падналите клони от ноември 2023 г.

По материала работи: Слав Велев
Терзиев спешно премахва руски знамена от София преди националния празник

Снимка: Фейсбук/Васил Терзиев

Получихме сигнал за поставени руски знамена на стълбове на “Цариградско шосе”. Това написа в профила си във Фейсбук столичният кмет Васил Терзиев.

Екипите на Столична община реагираха на сигналите веднага и започнаха отстраняването им. Продължава проверката по Южната дъга.

Извършва се проверка на записите от камерите на Центъра по видеонаблюдение, за да се установят фактите и извършителите, и да се предприемат съответните действия, допълва още Терзиев.

В същото време столичани недоволстват, че кметът кичи столицата с украински знамена и все още не е почистил падналите клони от ноември 2023 г. Хиляди гневни коментари събра кметът на София под публикацията си в социалната мрежа.

Срещат се и такива в подкрепа на неговите действия. "Да поставяш знамето на рУсия, която ни е включила в списъка на вражеските държави е болест!", пише потребител с профилна снимка с украинския флаг.

Коментари

Новини Варна