IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
15:15 | 6 март 2024
Обновен: 20:23 | 28 април 2024

Майка принуди непълнолетната си дъщеря си да проституира, след това изнудва клиентите ѝ

Жената искала по 10 000 лева всеки месец, за да не подаде сигнал в полицията

По материала работи: Слав Велев
Майка принуди непълнолетната си дъщеря си да проституира, след това изнудва клиентите ѝ

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Полицията в София арестува жена, обвинена, че е карала собствената си 17-годишна дъщеря да проституира. След това тя е изнудвала клиентите за пари, защото момичето е непълнолетно.

Майката е задържана при акция на столичната полиция с белязани пари.

Установено е, че тя пускала обяви в интернет за секс услугите, които предлага дъщеря ѝ. След като някой мъж се възползвал, започвала да го изнудвала.

Жената искала по 10 хиляди лева всеки месец, за да не подаде сигнал в полицията, че момичето е непълнолетно. Един от мъжете обаче се свързал с органите на реда.

Криминалистите му дали 2 хиляди белязани лева. Той ги предал на „сводницата“, която била арестувана с тях при акция на СДВР. Тепърва ще се установява колко са жертвите на схемата, съобщава „24 часа“.

Според закона сексът с непълнолетна, която е навършила 14 години, е престъпление само ако тя се занимава с проституция. Наказанието е до 3 години затвор, ако е еднократно и до 5 години, ако е станало повече от веднъж или са участвали поне двама души.

Коментари

Новини Варна