IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
11:40 | 21 март 2024
Обновен: 07:27 | 28 април 2024

Докараха Рангел Бизюрев в Пловдив (ВИДЕО)

Той беше конвоиран в страната късно снощи

По материала работи: Слав Велев
Докараха Рангел Бизюрев в Пловдив (ВИДЕО)

Снимка и ВИДЕО: TrafficNews

Обвиненият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица - Рангел Бизюрев, вече е на пловдивска земя, предаде репортер на GlasNews.

Той бе докаран в следствения арест преди минути.

Прокуратурата в града се очаква да поиска постоянното му задържане. Веднага след това ще започнат и разпитите на Рангел, който трябва да даде пълни показания за убийствотo.

Бизюрев беше конвоиран в страната късно снощи, като при пристигането му на ГКПП „Аерогара София“, на граничния пункт е установена неговата самоличност и е извършена справка в автоматизираните информационни системи на МВР.

След повдигане на обвинението мъжът бе обявен чрез Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ – МВР за издирване в Шенгенската информационна система и на 29 ноември м.г. бе установен и задържан на територията на Кралство Дания. Предаването му на България е извършено след решение на две съдебни инстанции – на Градски и на Върховен съд, като решението на Върховния съд е окончателно.

Коментари

Новини Варна